Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en supplerende og energivenlig varmekilde. En del af varmepumpen placeres udenfor hvor den kan trække varme ud af luften. Varmen sendes ind i boligen hvorfra den anden del af varmepumpen fordeler varmen i boligen. Systemet udnytter den naturlige varme der findes ude i luften, selv i et koldt klima som det danske. Faktisk kan der udvindes varme selv når ude temperaturen er nede på minus 30 grader.

Luft-vand varmepumpe

Varmepumpen består af to dele: En udedel og en indedel. Det er den naturlige varme i udeluften som anvendes.

Er du sommerhus ejer, kender du til behovet for at frostsikre dit sommerhus i perioder. Men en TOSHIBA varmepumpe har du mulighed for at sænke temperaturen ned til mellem 5 og 13 grader, når du ikke selv er tilstede.

Sommerhusejere bruger varmepumpen som en effektiv måde at frostsikre.

Spar på varmeregningen

I gennemsnit leverer en TOSHIBA varmepumpe op til fem gange mere varme end den typiske EL-radiator ved samme energi forbrug. Med en TOSHIBA Power Inverter vil man typisk reducere elforbruget med mellem 4000-8000 kWh om året. Det betyder, at de fleste vil opleve en besparelse på over 50% af varmeregningen.

TOSHIBA

TOSHIBA High Power Inverter - udedel

TOSHIBA varmepumpen sikrer en renere og sundere indeklima. Luften renses via et indbygget 2-trins luftrensningssystem, som optager tobaksrøg, støv, pollen og flere former for bakterier og lugtgener.